Skip to content

Adatvédelmi irányelvek:

Tiszteletben tartjuk az Ön személyes adatait

Elkötelezettek vagyunk az Ön adatainak védelme mellett, és hogy a személyes adatait kizárólag kölcsönös előnyünk érdekében használjuk fel. Bizonyos személyes adatokra van szükségünk, hogy termékünket az Ön profiljához igazítsuk. Szolgáltatásaink optimalizálása érdekében az Ön adatait a következő módon használhatjuk fel:


– Az információkat felhasználhatjuk termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére. Az Ön által megadott e-mail-címre időről-időre promóciós e-maileket küldhetünk új eseményekről, foglalkozásokról, termékekről, különleges ajánlatokról vagy egyéb olyan információkról, amelyek véleményünk szerint az ön érdeklődési körébe tartoznak. Természetesen megtarthatja annak lehetőségét, hogy az e-maillistánkról leiratkozzon és ne kapjon tőlünk promóciós anyagot.

 

– Az információkat felhasználhatjuk a weboldal testreszabására az Ön érdeklődésének megfelelően. –

– Konkrét információkkal vagy kérésekkel felvehetjük Önnel a kapcsolatot e-mailben.

 

Ön személyes adatait harmadik fél számára nem bocsátjuk ki, ez alól kivételt tesz amennyiben az ön személyes hozzájárulását kapjuk, vagy törvényi kötelezettségnek kell eleget tennünk. Személyes adatait felhasználhatjuk harmadik féllel kapcsolatos promóciós információk elküldésére, amelyeket úgy gondolunk, hogy érdekesnek találhat.

Ha úgy gondolja, hogy a rendelkezésünkre álló bármely személyes adat helytelen vagy hiányos, vagy ha hozzá szeretne férni vagy törölni szeretné a rólunk tárolt személyes adatokat, kérjük, küldjön e-mailt nekünk, és azonnal segítünk.