Skip to content

Felhasználási feltételek

Az alábbiakban megtalálja a webhelyünkre, a termékeinkre és szolgáltatásokra vonatkozó felhasználási feltételeket; mind a megvásároltakra, mind az ingyenesen biztosítottakra. Ha a  weboldalunkon vagy más online felületeinken megjelenő termékeinket vagy szolgáltatásainkat használni kívánja, szükségszerű hogy elfogadja, és betartsa az alábbiakban ismertetett feltételeket.

Ha nem ért egyet a fenti feltételek bármelyikével, kérjük, ne használja webhelyünket, KÖZÖSSÉGI MÉDIA FELÜLETEINKET, SEMMILYEN TERMÉKET ÉS SZOLGÁLTATÁST.

Amennyiben hibát észlelne valamelyik feltételünkben, vagy bármelyik részét valamilyen módon nem tartja világosnak tartja, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a hello@vargazsoltjanos.hu címen.

  1. Gondolkodjon, mielőtt cselekszik

Mint minden fizikai tevékenység esetében, a Wim Hof-módszer (WHM) és minden kapcsolódó gyakorlat, valamint sport és egyéb légzéstechnikák alkalmazása bizonyos fokú fizikai és mentális kockázattal jár. Legyen tisztában saját képességeivel és korlátaival, mind fizikai, mind szellemi vonatkozásban, és ennek megfelelően cselekedjen. Ha egy adott gyakorlattal kapcsolatban, bármilyen problémája vagy kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Tartsa be mindig a következő előírást: SOHA NE VÉGZZE A WHM-mel KAPCSOLÓDÓ TEVÉKENYSÉGET, egyéb lézéstechnikát, vagy meditációs gyakorlatot olyan helyeken, ahol a tudat elvesztése rendkívül veszélyes (pl. Vízben, vezetés közben stb.).

  1. Vállalja a felelősséget saját tetteiért

Amikor a Wim Hof-módszerre és egyéb gyakorlatokra vonatkozóan cselekszik az észlelt vagy más módon felfogott ismeretek vagy meglátások alapján, amelyeket az online felületeinken (pl. Webhelyeken, közösségi médiában, YouTube), vagy más tartalmi kiadványokban vagy akár harmadik felek között megvitatott, önként teszi meg és teljes felelősséget vállal.

Ennek megfelelően vállalja, hogy Varga Zsolt Jánost nem terheli felelősség az esetlegesen bekövetkező sérülésekért vagy károkért.

  1. Csak nyugodtan – ez nem verseny

A Wim Hof-módszer és a kapcsolódó gyakorlatok és technikák végzése versenykörnyezetben nem javasolt. Kövesse a saját tempóját, és ne engedje, hogy az egója ebben befolyásolja. Keresse a kihívásokat és mutasson elkötelezettséget, de ne lépje túl a személyes korlátait csak annak érdekében, hogy valamit bebizonyítson magának vagy másoknak. A módszer nyugodt és következetes gyakorlása a legtöbb ember számára elképesztő eredményeket hoz.

  1. Nem vagyunk orvosok, medikusok vagy egészségügyi intézmény

A WHM módszerrel vagy az ajánlott légzés és meditációstechnikákkal kapcsolatban semmit sem szabad orvosi tanácsnak tekinteni. Javaslatokat teszünk a testi és lelki egészségre vonatkozóan  – gyakorlatok, táplálkozás, napi szokások stb. formájában.  De ezek az információk csupán oktatási és tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem vallunk jogos orvosi szakértelmet. Ezenkívül semmilyen ajánlás vagy javaslat (legyen az egyedi vagy általános) nem tekinthető orvosi diagnózisnak vagy kezelésnek. Egyészségügyi kérdésekkel kapcsolatos tanácsokért forduljon kezelőorvosához.