Skip to content

Rólam

Több mint 10 éve járom tudatos és intuitív módon, fordulatos és tanulságos utamat a személyiségfejlesztés és az egészségmegőrzés sokszor ingoványos berkeiben. Életrevalóságom alakulásáért legfőképp én vagyok a felelős, ezért annak érdekében, hogy magamat és a világot jobban megértsem sokszor le kellett térnem a kikövezett útról. A tapasztalások újabb és újabb dimenziókat nyitnak meg a már amúgy is holisztikus szemléletemben. Egy ponton túl a tudás fogalma meglehetősen átértékelődött bennem és annak ellenére, hogy néhány témakörben meglehetősen elmélyedtem, inkább generalistának látom magam mint specialistának.

Véleményem szerint mindenki felelős a saját élet-puzzle-je kirakásáért és bármikor is vágunk ebbe bele életünk során, kalandos és kihívásokkal teli élményben lesz részünk. A magunk és a világ megismerése nagyban a komfortzónánk tágításával jár.
Ezen az oldalon a saját kutatásimat és kísérletezésimet és életmód filozófiámat szeretném rendszerezni és megosztani. A célom a fizikális és mentális egészségem megőrzése és javítása, valamint a spirituális lényem/létezésem felfedezése.
Amennyiben téged is érdekelnek ezek a témák akkor érdemes körülnézni az oldalamon.

Iratkozz fel a hírlevelemre és légy részese az eszmefuttatásaimnak amiket időről időre megosztok! 

Feliratkozás hírlevélre

Figyelem! 
Néhány perc múlva ellenőrizd az e-mail fiókodat és a spam mappádat.