Skip to content

Rólam

Az egészség és a személyiségfejlesztés területén a holisztikus és multidiszciplináris megközelítés híve vagyok. Inkább egy életmódtervező szerepében látom magam, túllépve a coach vagy tréner szerepek hagyományos kereteit.
Tudományágak széles skáláját felölelő oktatási hátteremmel ötvözöm tapasztalaton alapuló meglátásaimat. Tapasztalataim megosztásával az emberek életminőségének javítását szeretném elősegíteni, hogy a magukba vetett hitük megerősödjön és maguknak beteljesült életet teremtsenek.

Véleményem szerint az igazi jólét csak akkor érhető el, ha életünk több aspektusával is foglalkozunk. Tudom, hogy létezésünk bonyolult hálója összekapcsolja a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális síkokat.
A saját útkeresésem során számos nagyon hatásos módszerrel ismerkedtem meg. A Wim Hof Módszer oktatói képzésemen túl több más modalitást is elsajátítottam, oktatói vagy gyakorlói szinten.
A pranayama, a tummo, a Buteyko és az Oxygen Advantage légzéstechnikák mellett a hidegvízi úszásban és a hosszútávfutásban is kipróbáltam magam, hogy javítsam fizikai és szellemi ellenálló képességemet.

Mindemellett, az önfelfedezésre való törekvésem során sötét és csendes elvonulásokon vettem részt elmerülve a magány és az önvizsgálat időszakaiban. Ezek a mély tapasztalatok lehetővé tették számomra, hogy lényem legmélyére nyúljak, és felbecsülhetetlen értékű betekintést nyerjek.
Filozófiám túlmutat a módszerek puszta alkalmazásán. A Wim Hof Method-ra például úgy tekintek, mint egy beléptető portál, amely további lehetőségek irányába mutat az önmagunk és a világ megismeréséhez.

Ezen az oldalon keresztül szeretném a tapasztalataimat és meglátásaimat megosztani az arra nyitott olvasóval és ezáltal az útkereséséhez hozzájárulni. A természet szépsége, ereje és örök törvényeinek feltérképezése mellett az önmagunk megismerésének varázslatos küldetésén haladva.

Iratkozz fel a hírlevelemre és légy részese az eszmefuttatásaimnak amiket időről időre megosztok! 

Feliratkozás hírlevélre

Figyelem! 
A feliratkozásról egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni. Az abban küldött linkre kattintva teljesül a feliratkozás. 

Néhány perc múlva ellenőrizd az e-mail fiókodat, vagy a spam mappádat.